Kattavat nosturipalvelut Rovaniemellä

Yhteystiedot

Lapin Konehuolto Ky on erikoistunut nosturien, päällisrakenteiden ja hydrauliikkalaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaamiseen. Teemme kaikkien käytössä olevien nosturimerkkien asennusta ja korjausta, joten sinun ei tarvitse huolehtia nosturi- tai hydrauliikkakalustosi tulevaisuudesta. Nostureita käyttävät yritykset ovat yleisin asiakkaamme, mutta palvelemme kaikkia nosturien käyttäjiä. Tutustu nosturipalveluihimme, ja jätä meille tarjouspyyntö! Palvelemme sinua nopeasti ja edullisesti.

Asennuspalvelut

Kappaletavaranosturit sekä muut nosturit on annettava asiantuntijan asennettavaksi. Meiltä löytyy ajantasainen asiantuntemus ja koulutus nostureiden ja oheislaitteiden asennukseen. Asennamme tyypillisesti kuorma-autojen päällisrakenteita, kuten lavoja, ja niihin liitettäviä nostureita ja hydrauliikkaa. Lisäksi asennamme nosturit puutavara-autojen päälle. Asennuspalvelumme kattavat kaikki nosturimerkit ja mallit, ja kaikki asennukset tehdään nykyaikaisella, laadukkaalla kalustolla.


Kysy meiltä lisää asennuspalveluidemme kattavuudesta. Vastaamme mieluusti kaikkiin kyselyihin.

Korjauspalvelut

Nosturit vaativat säännöllisen tarkastuksen lisäksi ajoittaista huoltoa ja korjausta. Erityisesti Fassin kappaletavaranosturit ovat erikoisalaamme, ja pystymme korjaamaan ja huoltamaan ne täydellisesti yhdellä käyntikerralla. Korjauspalveluihimme kuuluu myös varaosien myynti osana palvelupakettia. Myymme ja asennamme alkuperäisosat nostureihin raudanlujalla ammattitaidolla, jotta sinä voit jatkaa urakointia mahdollisimman nopeasti. Käytössämme on seuraavat merkkikohtaiset testeriohjelmat: Fassi, Hiab ja Palfinger. 

Pidämme yllä asiantuntemustamme

Nostureita ja hydrauliikkalaitteita huollettaessa ja korjatessa ajantasainen osaaminen ja koulutus nousevat avainasemaan. Pidämme yllä asiantuntemustamme kouluttautumalla aktiivisesti uusien nostureiden ja kaluston asennukseen, korjaukseen ja tarkastustehtäviin. Jatkuvalla koulutuksella varmistamme, että 16 vuoden ajan kehittynyt asiantuntemuksemme pysyy tuoreena. Osallistumme esimerkiksi merkkivalmistajien koulutustapahtumiin säännöllisesti. Näin pystymme vastaamaan uusien, markkinoille saapuvien nosturikalustojen vaatimuksiin ja erityispiirteisiin ennakoivasti.