Ammattitaitoista nosturien määräaikaistarkastusta Rovaniemen alueella

Yhteystiedot

Nosturikalusto vaatii säännöllistä tarkastusta ja huoltamista toimintakyvyn ja eheyden ylläpitämiseksi. Säännöllisesti tarkastettu ja huollettu kalusto kestää ehjänä vuosia rankassakin käytössä. Lapin Konehuolto Ky tekee vuositarkastuksia ja perusteellisia määräaikaistarkastuksia nostureille. Ehdotamme tarkastuksen ohessa mahdolliset korjaustoimenpiteet sinun etujasi ajatellen. Toimitilamme sijaitsevat osoitteessa Hallitie 32, Rovaniemi. Tutustu tarjoamiimme tarkastuspalveluihin, ja jätä tarjouspyyntö!

Vuositarkastus

Vuositarkastus on hyvä ottaa tavaksi, jos omistat nosturin. Ammattikäytössä oleva nosturikalusto hyötyy huomattavasti säännöllisestä huollosta ja tarkastuksesta. Vuositarkastus on määräaikaistarkastusta nopeampi ja edullisempi, ja tarkastamme siinä mm. hydrauliikkapaineet ja nosturin tärkeimmät osat. Teemme sopimuksen mukaan tarkastuksen yhteydessä myös tarvittavat huoltotoimenpiteet nosturille. Sovimme asiakkaan kanssa tarkastuksen, huollon ja mahdollisten korjausten tekemisestä tapauskohtaisesti.

Meillä on voimassa olevat luvat tehdä tarkastuksia asennuskäyttöön 25 tm -nostureihin asti. Pystymme siis tarkastamaan pienet ja keskisuuret nosturit luotettavasti. Tarkastus on mahdollista varata erittäin lyhyellä varoitusajalla, joskus jopa samalle päivälle.

Perusteellinen määräaikaistarkastus

Nostureille tehdään tyypillisesti perusteellinen määräaikaistarkastus 10 vuoden välein. Tarkastuksen yhteydessä nosturi puretaan ja pestään, ja osat tarkastetaan läpikotaisin mahdollisten vikojen ja rikkoutumien varalta. Määräaikaistarkastuksen yhteydessä vaihdamme myös kulutusosat, jotka ovat erityisen raskaan paineen alaisina. Tällä tavalla nosturille saadaan monia vuosia lisää toiminta-aikaa ja säästyt samalla uuden kaluston ostamiselta. Määräaikaistarkastus on ehdottoman tärkeä osa toimivan ja turvallisen nosturin elinkaarta. 


Tarkastamme myös päällisrakenteet asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päällisrakenteet joutuvat usein kestämään rankkaa käyttöä, joten niiden tarkastaminen ja korjaus on syytä ottaa vakavasti. Meiltä saat tilattua useat palvelut tarkastuksesta huoltoon yhtenä kokonaisvaltaisena pakettina – helposti ja yllättävän edullisesti. Tiedustele lisää joustavista palveluistamme, niin autamme sinut alkuun välittömästi.